Karrierens Stress DNA

I marts 2016 fik jeg en mail fra forlaget Bookboon. De ville høre, om jeg vil skrive en e-bog for dem. Den skulle være til kvinder og mænd i erhvervslivet og have et relevant fokus.

Hvad var mere relevant end karriere og stress. Et område jeg har arbejdet med siden 1999.

Karrierens Stress DNA giver dig en forståelig indsigt i, hvad der er årsager til den stress og angst, der spreder sig med lynets hast og rammer både den yngre generation og den mere modne generation.

I bogen går jeg tilbage til 50’erne for at finde nogle af årsagerne. Og fra mine mange års arbejde som executive coach, stress- og karriererådgiver, giver jeg dig indblik i skjulte og chokerende grunde.

Det gør jeg, fordi jeg ønsker, at sætte fokus på nogle faldgrupper, du skal være opmærksom på, som nemt overses, fordi de kun italesættes bag lukkede døre.  

I bogen får du for første gang adgang til min viden – og værktøjer, som både vil udfordrer dig – og samtidig give dig indsigt i, hvordan du bedre beskytter dig selv.

Hvem har ansvaret for stress?

Stress er ikke kun et ledelsesansvar, men et samfunds- og personligt ansvar. Intentionen med min bog er, at få skabt en tiltrængt debat, så vi begynder at overveje, hvordan vi bruger / overforbruger os selv.

Hvorfor stiller vi så urealistiske krav til karrieren, efteruddannelse, succes, indtjening – samtidig med, at vi vil dyrke sport, og er i en livsfase, hvor der stiftes familie.

Bogen henvender sig til HR-ledelsen, direktionen,  ledere, medarbejdere – men også til dig som privatperson.

Linket til køb af Karrierens stress DNA finder du her.

Jeg holder foredrag om Karrierens stress DNA i virksomheder.

Foredrag / indlæg

Ring til mig eller send en mail, så tager vi en snak om jeres ønsker til et indlæg på et møde eller et fordrag, der tilpasses jeres behov.