Velkommen

– Kort fortalt

Jeg var first-mover som Executive Coach og karriererådgiver på det danske marked. I over 20 år har jeg arbejdet med lederes og medarbejderes personlige og professionelle karriere gennem en vekselvirkning af karriererådgivning, jobvejledning, outplacement, stressrådgivning, foredrag og undervisning.

Jeg arbejder også jævnligt med rekrutteringer, og for mig er grænserne i mit arbejde flydende og komplimentærer. 

Som en del af mit arbejde, er det nødvendigt at holde sig opdateret med arbejdsmarkedets udvikling, fremtid og megatrends. Da jeg tidligere har arbejdet 14 år for topledere i erhvervslivet, har jeg altid et realistisk, menneskeligt og forretningsorienteret perspektiv med i mit arbejde.

Mening med livet
Jeg ved at mange søger efter mening i karrieren og livet. Og selvom jeg arbejder i en resultatorienteret verden, har den spirituelle side været en stor del af mit liv.

Og siden jeg var 27, har jeg ønsket at forstå Universet og planeternes påvirkning af os her på jorden, hvilket er utrolig spændende. Jeg byder derfor den spirende spirituelle tidsalder velkommen.

Ny bog på vej
Jeg er også forfatter og i fuld gang med en ny bog. Det bliver en fysisk bog denne gang, der er planlagt til at udkomme ultimo november 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.