Om Yvonne Carlstedt

I 1999 startede jeg som selvstændig.
Før da arbejdede jeg først for udstationerede amerikanske chefer og senere hen topdirektører i erhvervslivet. Der lærte jeg om strategi, ledelse, performance og samspillet mellem bestyrelsens, direktionens og organisationens arbejde.

Alle mine chefer har været mine mentorer på hver deres måde.

Senere fik jeg tilbudt en stilling som adm. direktør. Et drømmejob jeg troede skulle blive min belønning efter mange års mentoring, erfaringsdannelse og hårdt arbejde. Men målet var falmet, så jeg måtte træffe et svært, men rigtigt valgt – og trak mig som kandidat.

Hvorfor?
Noget var galt i den måde vi dyrkede karrieren på som meningen med livet. Det ‘perfekte’ liv var kommet ud af balance for mig og mange andre. For hvordan kunne det være, at så mange af os ikke var lykkelige, når vi var så priviligerede med gode jobs? Og hvordan kunne det være, at ambitiøse kolleger pludselig forsvandt for aldrig at komme tilbage igen?

First-mover 

Da jeg selv havde været inde i en periode, hvor jeg havde behov for at gentænke mit eget karrierevalg, men ikke kunne finde den form for sparring på det danske marked, jeg havde brug for, besluttede jeg mig for, at gøre noget ved det. 

Jeg blev first-mover som executive coach og karriererådgiver, fordi der var et udækket behov i markedet. Det komplementerede mit arbejde med headhunting og rekrutteringer.

Som nyslået professionel karriererådgiver, begyndte jeg at skrive om karrieren for netportalen SheVita.dk, stiftet af Janne Pamsgaard (senere solgt). Jeg annoncerede også i Børsen og opdagede, at behovet for karriererådgivning var reelt, selvom flere havde trukket overbærende på skulderne, da jeg begyndte, at udbyde det som en del af min forretning.

Fra min tid i toppen af erhvervslivet har jeg lært om stress, performance, ledelse, ensomhed, konflikter, KPI’er, sorte og røde tal på bundlinjen, kollegial misundelse, konkurrence og mange andre aspekter.

Siden ’99 har jeg sturderet arv, miljø, vaner, forventninger og ambitioner i karrieren og opdagede interessante mønstre. Det satte jeg mig for at udforske, og i dag har jeg impirisk data nok til at udtale mig om, hvorfor vi oplever al den stress, ensomhed og angst trods høj materiel velfærd.

I 2011 skrev jeg et debatindlæg om mine observationer i Berlingske. Det kan du læse her

I 1999 startede jeg med, at arbejde med headhunting og rekrutteringer.
Opgaver jeg jævnligt har løst, har været stabsfunktioner til direktionen,
ledere og mellemledere m.fl.

Jeg har et solidt kendskab til profiler i erhvervslivet og virksomheders organisationstrukturer.

I 2001 blev jeg uddannet coach og outplacement konsulent 
Jeg blev certificeret hos AS3 og efter eksamen, blev jeg udtaget som en af de første, der kom på deres Executive rådgiver team. Udover at rådgive executives, arbejdede jeg også med ledere og medarbejdere på alle andre organisatoriske niveauer.

Jeg var tilknyttet AS3 som freelance i 4 år, og var glad for at være der. Men da jeg samtidig fik andre konsulentopgaver, måtte jeg desværre opsige min kontrakt med dem. Jeg har et rigtigt godt forhold til Alan Binau, der tilknyttede mig som rådgiver. Han var en menneskelig inspirator. Og som en af stifterne bag firmaet, har han den største del af æren for AS3’s succes. Han bor i dag i USA. 

I 2005 blev jeg uddannet kognitiv coach og stressrådgiver af psykolog og ph.d. Irene Ôestrich og psykiater Christian Frøkjær.

I 2007 blev jeg udvalgt til, at udvikle et Executive coaching og outplacement program for en amerikansk baseret kursus- og rådgivningsvirksomhed og uddannede kolleger i det. Det var et omfattende projekt, der fik den højeste evaluering.
 
I 2008 blev jeg certificeret workshop facilitator og i psykologiske værktøjer, der arbejder med menneskelige succesfaktorer. (En 1-årig superviseret uddannelse i Danmark og Sverige).

Mit arbejde

I alle de år jeg har arbejdet med rekrutteringer, rådgivet, holdt foredrag, faciliteret workshops og møder, har jeg arbejdet med en blanding af unge og erfarne. Det har været CBS- eller universitetsuddannede, autodidakte eller erhvervsakademiuddannede ledere og medarbejdere.

Kritisk Tænkning har jeg udviklet til rådgivninger, fordi det er nødvendigt at have værktøjer, der har en form, som arbejder med realistiske scenarier fra erhvervslivet. Derudover bygger mit arbejde på inspiration fra filosofien. Og jeg er kendt for at være dedikeret og ambitiøs i mit arbejde, uden at det betyder fravær af empati, indlevelse, menneskelig varme og humor.

Skribent for Berlingske Business

I mere end 4, nok nærmer 5 år, skrev jeg for Berlingske Business.

I den periode, hvor jeg begyndte at interessere mig mere og mere for sammenhænge mellem X og Y generationens påvirkning af Karriere og Samfund, skrev jeg for Berlingske Business “Ledelse på spidsen”.  

Mit fokus var ambitioner, forventninger, stress, angst, ledelse, karrierens komplekse præmis, kultur og balance i livet. Ud fra de mails jeg fik fra læsere, kunne jeg se, at jeg ramte rigtigt.

Mine artikler blev også jævnligt citeret på Dansk Arbejdsgivers hjemmeside, og flere af dem er blevet brugt som undervisningsmateriale bl.a. i Miljøministeriet.

Flere af mine artiklerne kan du stadig finde på nettet og her

Forfatter

I foråret 2016 fik jeg en fuldstændig fantastisk henvendelse fra BOOKBOON’s London kontor. BOOKBOON er verdens største forlag for ebøger. De ville gerne have mig til at skrive en bog for dem.

Det er foreløbig blev til Karrierens Stress DNAder udkom i juni 2017 og blot efter 1½ måned havde solgt så godt, at de spurgte, om jeg havde idéer til flere bøger.

Uddannelse

I først omgang blev jeg uddannet i den offentlige sektor, hvor jeg også tog en videregående diplomuddannelse. Senere gjorde jeg karriere i det private erhvervsliv, og har en uddannelse i marketing og psykologi. Dertil kommer et hav af certificeringer og uddannelser som proceskonsulent, executive coach og rådgiver, facilitator m.m.

Men det vigtigste af alt, er de erfaringer, jeg har opnået gennem mine ansættelser i erhvervslivet. Og jeg kan love for, at jeg har mødt udfordringer, jeg gerne ville ha’ været foruden, men skulle overvindes.

Det har været udfordringer, du ikke kan læse dig til, hvordan tackles i nogen som helst teoribog. Det var heller ikke udfordringer, jeg kunne tale med mine kolleger om. Jeg måtte løse dem alene, for det var før, der fandtes executive coaching og rådgivning på det danske marked.

At holde sig opdateret med virkeligheden

Da jeg ikke har ønsket at slippe fornemmelsen for virkeligheden, har jeg i årenes løb taget interim opgaver. For det er i virkelighedens verden, vi lærer om vores egen faglige formåen, måden vi interagerer med andre på, håndterer gode oplevelser – og hvordan vi tackler sværere karrieremæssige udfordringer.

Det betyder også, at jeg har viden om det agile arbejdsmarked under forandring og generation Z’s indtræden i erhvervslivet, hvor nye tendenser begynder at vise sig.

Du kan læse om mine ydelser her på min hjemmeside. 
På forsiden finder du også nogle af mine kunders udtalelser. 

Skulle du ha’ fået lyst til at tale med mig om et muligt samarbejde, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

T: +45 40 88 12 06
info@karriereinvest.dk

Nyttige links er her: