Outplacement

I mange år har jeg været den foretrukne samarbejdspartner for ledere og medarbejdere, der ønskede mere end blot et almindeligt outplacement forløb. 

Hos mig bliver alle forløb skræddersyet. 

At blive afskediget er en udfordrende fase på linje med alle andre udfordrende faser i karrieren. Derfor er det vigtigt, at forløbet er personligt og tilpasses dig. Og jeg garanterer, at du føres op på et højre abstraktionsniveau i løbet af de måneder, vi samarbejder.

Proces og udbytte
Outplacement handler ikke kun om at skrive ansøgninger og udarbejde et CV. At du får kompetent og erfaren sparring og rådgivning, der styrker dine individuelle behov for at komme godt videre til næste job, er afgørende i hele processen.

At rådgive er et håndværk, der ikke kan overlades til hvem som helst. Hos mig får du en erfaren, dedikeret og eksamineret rådgiver. 

Executive rådgivning

Efter min certificering som outplacement rådgiver hos AS3 i 2001, blev jeg håndplukket til også at rådgive på executive niveau på grund af mine solide erhversmæssige erfaringer, viden og resultater.

Jeg rådgiver ledere, specialister – og medarbejdere.

Referencer, der valgte mig som rådgiver, kom fra
TNS-Gallup, Kuben, LEO Pharma, Schneider-Electric, Fredensborg-Humlebæk Kommune, Frederikssund Kommune, NorskerogCoAdvokater, Heinzes Boghandel, AGA, DSB S-tog, Kandy King, Lundbeck, Teknologisk Institut, Scion /DTU, m.fl.

Derudover har mange privatbetalende søgt min assistance.

Aftaler

Du vil sikkert gerne tale med mig, inden du beslutter dig for et samarbejde, så du er meget velkommen til at ringe til mig.

Hvis jeg ikke besvare dit opkald, så læg en besked – eller skriv til mig. Angiv gerne et par tidspunkter, hvor vi kan tale sammen uden at blive forstyrret, så ringer jeg dig op.