Velkommen til Karriere & Samfund


I vores præstationsorienteret kultur, er det vigtigere end nogensinde at lære sine værdier at kende. Det at vide, hvor og hvordan du folder dine ambitioner ud i en meningsfuld karriere, er centralt for at opleve, at du har succes med det, du gør.

Det er vigtigt for dig, der er ung på arbejdsmarkedet, og som har store forventninger til karrieren og fremtiden. Men lige så vigtigt for dig, der har flere års erfaringer – og har mødt virkeligheden.

Måske er der er noget i jobbet, du ikke længere forstår meningen med, du oplever at være kørt ud på et sidespor, måske vil du i en anden retning, måske har du udfordringer i din afdeling, med ledelsen, der tapper din energi og engagement – eller du oplever, at du er ved at brænde ud.

Karrieren er en komplekst størrelse, og der kommer udfordrende faser, hvor det er godt at komme ud af huset og sparre med en ekstern rådgiver, inden du beslutter dig for at fratræde – eller ender med at bliver bedt om at fratræde, fordi du ikke får løst de udfordringer, der dræner dit engagement.

Som Executive coach, karriererådgiveog outplacement rådgiver arbejder jeg med ledere og medarbejdere omkring vigtige strategiske beslutninger i deres karriere, og har gjort det siden ’99. Hvorfor? Fordi jobbet fylder en meget stor procentdel af vores identitet. Og det, der sker i relation til karrieren, har stor indflydelse på resten af vores liv og well-being.

Men uanset om du er på udkig efter en sparringspartner, der skal hjælpe dig videre efter en fyring eller som Executive Coach & karriererådgiver, så er det er dog vigtigt at understrege, at mit arbejde langt fra er krise aktiviteter. Det kan lyde modsætningsfyldt, men der skabes et fantastisk inspirationsrum, hvor mange spørgsmål om karriere og livet udforskes.

Nogle af mine kunder har givet åbne referencer – andre har valgt en lukket reference, hvor navnet ikke er offentligt af hensyn til deres familie.

Dem kan du læse nogle af her på siden og andre på LinkedIn. Men skulle du komme i tvivl, har jeg tavshedspligt, og værner om alle mine kunder ud fra det etiske kodeks.

Det er naturligt, at du gerne vil tale med mig, inden du beslutter dig for et samarbejde med mig. Derfor er du altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.

– Yvonne Urban